Lyt til Soundvenue Streamer: Er Diana kronjuvelen i ’The Crown’?

Lyt til Soundvenue Streamer: Er Diana kronjuvelen i ’The Crown’?
Emma Corrin i 'The Crown'

Gigantserien ’The Crown’ er tilbage på Netflix, mere hypet end nogensinde før takket være introduktionen af en ny, længe ventet hovedkarakter:

Prinsesse Diana.

Sæson fire optrevler således den purunge Dianas (Emma Corrin) forhold til prins Charles (Josh O’Connor) med alt hvad dertil hører af drama og knuste drømme – men hvor meget af serien er ren fantasi, og hvad har rødder i virkeligheden?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer, og vender også Gillian Andersons rolle som premierminister Margaret Thatcher samt serieskaber Peter Morgans fremtidige planer med sagaen.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra de bonede gulve i Buckingham Palace drager podcastværterne til et forarmet hillbilly-miljø i Kentucky i Ron Howards Netflix-film ’Hillbilly Elegy’, baseret på bogen af samme navn.

Amy Adams og Glen Close giver den fuld gas (og mere til) som forhutlet mor-datter-duo, men noget skurrer immervæk i historien, der oprindeligt havde et kontroversielt budskab i centrum.

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af