Lyt til Soundvenue Streamer: Pixars ’Soul’ er julegaven, vi alle trænger til i år

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Velkommen til 2020’s næstesidste omgang Soundvenue Streamer, hvori filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich vanen tro dykker ned i ugens to mest interessante titler på streaming lige nu.

Værterne lægger ud med en af årets mest ventede film, Pixar-dramaet ’Soul’, der oprindeligt skulle have haft biografpremiere, men som grundet corona nu sendes direkte ud på Disney+.

’Soul’ fortæller historien om den midaldrende musiklærer Joe, hele sit liv har drømt om at blive professionel jazzmusiker. En dag får Joe pludselig chancen, men lykken er kortvarig, idet vor helt dratter ned i en åben kloak og dør. Og så befinder Joe sig pludselig i et syret ingenmandsland mellem efterlivets evige vidder og de ufødte sjæles dal.

’Soul’ er Pixars mest voksende eventyr til dato, men er det nu også en god ting?

Jacob og Lise diskuterer, og springer så videre til George Clooneys sci-fi-drama ’The Midnight Sky’Netflix. Clooney både instruerer og spiller hovedrollen i den afdæmpede dommedagsfilm, hvor videnskabsmanden Augustine forsøger at advare et enligt rumskib om at vende tilbage til Jorden efter et apokalyptisk event.

Der drages paralleller til ’Gravity’, men vor to værter er langt fra enige om, hvorvidt Clooneys projekt lykkes tilfredstillende – eller overhovedet ikke.

Lyt med – og få også seneste nyt om Lars von Triers kommende ’Riget’-opfølger, der langt om længe er i støbeskeen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af