Lyt til Soundvenue Streamer: Steve McQueens mesterlige ’Small Axe’ + ’The Last Black Man in San Francisco’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har ventet i hvad der føltes som evigheder, men nu lander den endelig i denne uge. Og endda på DR.dk:

Instruktør Steve McQueens dybt ambitiøse filmserie ’Small Axe’, bestående af fem individuelle film om sorte minoritetsmiljøer i London fra 1960’erne til 80’erne.

To af filmene – ’Mangrove’ og ’Lovers Rock’ – har allerede fået noget nær nyklassisk status i udlandet, men der er også meget at hente i den mindre belyste titel ’Education’, mener Soundvenues filmskribent Lise Ulrich og filmredaktør Jacob Ludvigsen.

Værtsduoen diskuterer mastodontværket og ’Black Panther’-stjernen Letitia Wrights Emmy-værdige tour-de-force, og rejser derefter fra London til den amerikanske vestkyst, hvor det skal handle om dramaet ’The Last Black Man in San Francisco’.

Filmen er skrevet af multitalentet Jimmie Fails, som også indtager hovedrollen, og er en drømmerisk, Wes Anderson’sk ode til en ikonisk by, der er ved at miste sig selv til gentrificeringen. Eller er det bare Jimmie, der er helt lost…?

Lyt med, når Lise og Jacob vender ugens mest interessante titler fra streamingdybet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af