Lyt til Soundvenue Streamer: Tom Hanks som Netflix-cowboy + Youtube-serien ’Grænser’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Er det lidt kedeligt, at Tom Hanks altid spiller den gode kaptajn? Eller bør man skatte skuespillerens unikke empati-brand i stedet for at ønske sig mere radikalitet…?

Det og meget til diskuterer filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich i denne uges podcast, hvor det skal handle om ’The Bourne Identity’-instruktøren Paul Greengrass´nye Netflix-western, ’The News of the World’, der har selvsamme Tom Hanks i hovedrollen.

Det er en film, hvis sjælfulde langsommelighed ikke just falder i alles smag bag mirkofonerne, men at Hanks har fået fornemt selskab af det purunge tyske stortalent Helena Zengel (fra sidste års ’Systembryder’), dét er et stort plus i begge de stridende værters bøger.

Fra det vilde vesten går snakken over til det (måske?) vilde gymnasieliv i Jonas Risvigs’ ultra-naturalistiske Youtube-serie ’Grænser’. Risvig imponerende med corona-webserien ’Centrum’ sidste år, men er ’Grænser’ lige så fængslende?

Og kan de to værter i 30’erne overhovedet relatere til 17-åriges hverdagssnak?

Lyt med, når Jacob og Lise vender ugens to mest interessante titler fra streamingdybet.  

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af