Lyt til Soundvenue Streamer: Krimiserien ’Mare of Easttown’ er HBO-kræs fra øverste hylde

Lyt til Soundvenue Streamer: Krimiserien ’Mare of Easttown’ er HBO-kræs fra øverste hylde

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Der er krimiserier, og så er der HBO-krimiserier.

Og når sidstnævnte er bedst, er det lige før, træerne vokser helt ind i streaming-himlen.

I denne uge kaster Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich sig over HBO’s ’Mare of Easttown’, der har altid formidable Kate Winslet i hovedrollen som efterforskeren Mare Sheehan.

Mare bor i en amerikansk lilleby, hvor alle kender alle, men ingen vil ud med, hvem der dræbte teenagepigen Erin. Og nettet strammes, da flere piger forsvinder.

Evan Peters (’WandaVision’, ’X-Men’), Jean Smart (’Watchmen’) og Guy Pearce yder stærk support som hhv. den nye partner på jobbet, mor og bejler, og det klassiske plot-setup til trods, er der mildest talt begejstring i podcaststudiet.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gode takter er der også umiddelbart i den norske serie ’Benzin i blodet’ (’Rådebank’), hvis to sæsoner lige nu hitter på DRTV.

Men giver de mange (forudsigelige) ’Skam’-sammenligninger mening, eller hører Jacob og Lise visse mislyde i seriemotoren?

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af