Lyt til Soundvenue Streamer: Oscar-favoritterne ’Nomadland’ + ’Judas and the Black Messiah’

Lyt til Soundvenue Streamer: Oscar-favoritterne ’Nomadland’ + ’Judas and the Black Messiah’
Frances McDormand i 'Nomadland'. (Foto: PR)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Det er Oscar-uge og Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich kan dårligt vente til søndag aften/natten til mandag, hvor alletiders mest alternative Oscar-show løber af stablen i L.A.

I anledning af prisfesten er der også gået Oscar-feber i ugens program, hvor det skal handle om storfavoritten ’Nomadland’ med Oscar-veteran Frances McDormand og ’Judas and the Black Messiah’ med stortalenterne Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield og Jesse Plemons.

Begge titler, der lander på streaming i denne uge.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Førstnævnte er en poetisk skildring af hjemløse amerikanere, den anden et neglebidende portræt af stikkeren, der leverede Black Panther-lederen Fred Hampton til FBI i 60’erne.

Løber ’Nomadland’ og dens instruktør Chloé Zhao som forudset med de store priser på søndag? Kan Daniel Kaluuya snuppe trofæet for Bedste mandlige birolle foran Sacha Baron Cohen – og hvad filan laver hovedrolleindehaver Lakeith Stanfield i samme kategori?!

Lyt med, når Jacob og Lise går Oscar-baskerne efter i sømmene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af