Lyt til Soundvenue Streamer: Geniale Rose Byrne er kontroversiel aerobics-gudinde i ’Physical’

Lyt til Soundvenue Streamer: Geniale Rose Byrne er kontroversiel aerobics-gudinde i ’Physical’
Rose Byrne i 'Physical' på Apple TV+. (Foto: Apple TV+)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Nogle skuespillere er bare aldrig ikke-seværdige.

En sådan stjerne er Rose Byrne, der tidligere har brilleret i ’Bridesmaids’ og HBO-serien ’Mrs. America’, og som nu er dronning i eget aerobicsstudie i serien ’Physical’ på Apple TV+.

Byrne giver den som den bidende sarkastiske 80’er-husmor Sheila, hvis lade mand har hovedet så langt oppe i egen r … navle, at han ikke ænser hendes hadefulde blikke. Men da Sheila opdager aerobics som afløb for leden, tager hendes liv en markant drejning.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Før end podcastværterne – filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich – rejser til benvarmernes årti, skal det imidlertid handle om en dugfrisk spinoff-serie over en af 2019’s bedste film: ’Blindspotting’.

Serien på C More blander musical, drama, humor og racekritik i én speciel cocktail, men bliver det for meget af det gode?

Lyt med!

(Og husk, at du tage en gratis prøveperiode på både Apple TV+ og C More, hvis du ikke allerede har tjenesterne.)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af