Lyt til Soundvenue Streamer: ’Kastanjemanden’ og ’Squid Game’ dyster på Netflix

Lyt til Soundvenue Streamer: ’Kastanjemanden’ og ’Squid Game’ dyster på Netflix
Danic Curcic i 'Kastanjemanden'. (Foto: Netflix)

Er du også efterårssygdomsramt som resten af det ganske land?

Den ene halvdel af Soundvenue Streamer er gået ned med flaget, men orker akkurat at pippe et par holdninger ind i mikrofonen – for i denne uge står den på intet mindre end to af halvårets største Netflix-serier.

Først skal det handle om seriefilmatiseringen af Søren Sveistrups bedstsælgende krimi ’Kastanjemanden’, der har fået Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollerne som efterforskere på sporet af en bestialsk morder.

Serien er Netflix’ tredje danske produktion efter ’The Rain’ og ’Equinox’, og stilen er lagt for en omgang dyster Nordic Noir.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spørgsmålet er dog, om vi efterhånden har set nok til regnvåde københavnske gader og trætte, enlige kvindelige efterforskere med rod i familielivet og en charmerende mandlig kollega på sidelinjen?

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer, og kaster sig dernæst over serien, der er godt på vej til at blive Netflix’ mest sete – til dato!

Det er naturligvis den sydkoreanske ’Squid Game’, som alle og din nabo sluger i disse dage, og som omhandler et dødeligt spil a la ’Battle Royale’ og ’The Hunger Games’. Kan fænomenet leve op til hypen? Og hvor mange penge skulle der til for, at værterne selv ville kaste sig ud i en omgang reality med livet som indsats?

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af