Lyt til Soundvenue Streamer: Man får selv tømmermænd af Zulu-serien ‘Blå bog for evigt’

Lyt til Soundvenue Streamer: Man får selv tømmermænd af Zulu-serien ‘Blå bog for evigt’
'Blå bog for evigt' (Foto: TV 2)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Nogle gange har man bare brug for at komme lidt væk fra hverdagen og »finde sig selv«.

Og så er det jo godt, at ugens to serier byder på et par meget alternative ’weekendophold’, der med garanti sender gæsterne ud på den anden side som nye mennesker. Men hvorvidt det nu også er helt så ønskværdigt som brochuren lover, det er spørgsmålet …

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich tager med Nicole Kidman på hudedyrt wellness-ophold i serien ’Nine Perfect Strangers’, der er baseret på en bog af ’Big Little Lies’-forfatteren Liane Moriarty. Melissa McCarthy og Bobby Cannavale er med på rollelisten i det stærke ensemble-cast, men Jacob og Lise kan ikke blive helt enige om, hvorvidt man skal sælge sin sjæl til Kidmans russiske (ahem) accent, eller blive hjemme.

Herefter tager værterne hjem til den danske andedam igen med serien ’Blå bog for evigt’, der skildrer en 10-års gymnasie-reunion, der tager en uventet drejning. En række af de bedste – og sjoveste – yngre danske skuespillere pryder rollelisten (heriblandt Kaster Stensbirk fra ’2 Døgn’ og Jesper Ole Feit Andersen fra ’29’), og man kan lugte den klistrede fadøl langt ud fra skærmen.

Men kan Jacob og Lise overbevises om, at ’Blå bog for evigt’ er årets klassefest?

Lyt med!

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af