Lyt til Soundvenue Streamer: Muslimsk kvinde-punkband serverer månedens komedieserie

Lyt til Soundvenue Streamer: Muslimsk kvinde-punkband serverer månedens komedieserie
'We Are Lady Parts'. (Foto: PR)
STREAMING TOGETHER

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Ferien er endegyldigt ovre (for nogle mere nyligt end andre), og filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich er atter forenede i Soundvenue-studiet.

Sommerånden, den lever dog lidt endnu, for i denne uge kaster værterne sig over to serietitler, der på hver deres meget forskellige måde udspiller sig under solen.

Først skal det handle om den britiske komedieserie ’We Are Lady Parts’, der nu kan ses i sin helhed på DRTV.

I London dyrker fem unge, muslimske kvinder punkmusik med sangtitler a la ’Voldemort under my headscarf’, men guitaristen Amina er splittet mellem sin kærlighed til bandet og drømmen om at finde en passende ægtemand ligesom sin picture perfect bedsteveninde.

Serien har fået lutter roser i det udenlandske, og særligt Jacob har i dén grad glædet sig til at sluge de seks korte afsnit. Men kan der blive enighed over lydpulten?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anderledes All-American og dystert er det ovre på Amazon Prime, hvor værterne kaster sig over serien ’Cruel Summer’.

Den populære highschool-pige Kate forsvinder sporløst i sommeren ’93, og i hendes fravær overtager nørdede Jeanette overraskende hurtigt pladsen som prom queen-wannabe, både i kærestens og vennernes hjerter.

Men så dukker Kate op igen, præcis et år senere.

Serien er skabt af manuskriptforfatteren bag teenagefilmen ’Easy A’, og det skorter ikke på intriger og suspense.

Men værterne i studiet er langt fra enige om, hvorvidt du derude skal afsætte 10 timer på en binge-session …

Lyt med!  

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af