Lyt til Soundvenue Streamer: ‘Hawkeye’ og ‘Dopesick’ dominerer på Disney+

Lyt til Soundvenue Streamer: ‘Hawkeye’ og ‘Dopesick’ dominerer på Disney+
Jeremy Renner og Hailee Steinfeld i 'Hawkeye'. (Foto: Disney+)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Velkommen til en streaming-uge, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich flår nye serietitler ned fra hylderne på Disney+, som var det allerede december.

Eller:

Det er det faktisk også i ugens første serie, Marvels ’Hawkeye’, hvori den titulære superhelt i skikkelse af Jeremy Renner nu skal stå på egne ben uden Avengers-kollegerne fra Marvels bombastiske biografbrag.

’Hawkeye’ lægger sig i slipstrømmen af årets tidligere Marvel-serier på Disney+, ’WandaVision’, ’The Falcon and the Winter Soldier’ og ’Loki’, men noget mangler i denne ombæring, mener begge værter.

Har stakkels Hawkeye stadig et branding-problem?

Jacob og Lise diskuterer, og kaster sig så over en anderledes virkelighedstro sag i ’Dopesick’ med Michael Keaton.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miniserien dykker ned i opioid-krisen i USA, hvor millioner af mennesker blev påvirkede af medicinalindustriens skrupelløse distribution af stærkt vanedannede smertestillende stoffer.

Serien springer mellem adskillige tidslinjer og karakterer, men er den lidt for ambitiøs for sit eget bedste, eller er det en af månedens mest seværdige streamingtitler?

Jacob og Lise er ikke helt enige, men ét er (næsten) sikkert:

Michael Keaton kan godt begynde at skrive Emmy-talen til næste år.

Denne episode af Soundvenue Streamer præsenteres i samarbejde med YouTv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af