Lyt til Soundvenue Streamer: ‘Fresh’ med Sebastian Stan er romcom-gyset, du aldrig glemmer

Lyt til Soundvenue Streamer: ‘Fresh’ med Sebastian Stan er romcom-gyset, du aldrig glemmer
Sebastian Stan i 'Fresh'. (Foto: Disney+)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Sarte sjæle bør have en pude – eller en god ven – klar på sidelinjen under filmen ’Fresh’, der lige nu kan ses på Disney+.

For hvad der på overfladen ligner en sød romcom med to af tidens mest interessante stjerner – Sebastian Stan (’Pam & Tommy’, ’Avengers’) og Daisy Edgar-Jones (’Normal People’) – udvikler sig pludselig til lidt af et syret, sorthumoristisk mareridt, der konstant overrasker.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer, hvad der uden sammenligning er ugens mest opsigtsvækkende nye streamingtitel.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Inden da skal det dog handle om den stort anlagte HBO Max-serie ’Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’, der fortæller historien om basketholdet Lakers vej til toppen.

John C. Riley og Adrien Brody fører an i serien, der er både instrueret og produceret af ’The Big Short’s Adam McKay – men har vi at gøre med en af årets helt store serie-slamdunks eller misser holdet nettet?

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af