Lyt til Soundvenue Streamer: Hvad kan vi bruge HBO’s serie om ubådssagen til?

Lyt til Soundvenue Streamer: Hvad kan vi bruge HBO’s serie om ubådssagen til?
'Undercurrent'. (Foto: HBO)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Der er to titler omhandlende virkelige personer på programmet i podcasten i dag, om end de dårligt kunne være mere forskellige i indhold og udformning.

Først vender filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich Apple TV+’s nye serie ’WeCrashed’, hvori Jared Leto spiller grundlæggeren af WeWork, Adam Neumann, mens Anne Hathaway spiller hans hustru Rebekah.

Neumann blev tvunget til at forlade WeWork i 2019, men hvad skete der for et af 2010’ernes mest succesfulde firmaer? Og kan Oscar-vinderne Leto og Hathaway tænde op under sagen, eller går der lige lovlig meget »smell the fart acting« i præstationerne?

Værterne diskuterer, og kaster sig derefter over en anderledes dybt nærværende tragedie herhjemmefra:

Nemlig HBO’s nye dokumentarserie om ubådssagen, ’Undercurrent’.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien forsøger at tegne et hyldestbillede af Kim Wall som journalist, men giver samtidig hendes morder taletid fra fængslet.

Og kan det ’greb’ overhovedet forsvares?

’Undercurrent’ giver anledning til en debat om, hvordan vi forholder os til true crime-serier generelt, og sætter ens egen seer(dobbelt)moral på en prøve undervejs.

Lyt med, når Jacob og Lise hudfletter dokumentarens svære mission.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af