Lyt til Soundvenue Streamer: Oscar Isaac som Marvel-helt + Guillermo Del Toros ‘Nightmare Alley’

Lyt til Soundvenue Streamer: Oscar Isaac som Marvel-helt + Guillermo Del Toros ‘Nightmare Alley’
Oscar Isaac i 'Moon Knight'. (Foto: Disney+)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Endnu en Marvel-serie har set dagens lys på Disney+, og denne gang er det ingen ringere end Oscar Isaac, der iklæder sig kappe og identitetskrise i superhelteland.

’Moon Knight’ er en mere dyster Marvel-serie end hidtil set, og den ene halvdel af podcaststudiet er begejstret – men er det filmredaktør Jacob Ludvigsen eller filmskribent Lise Ulrich, der er blevet charmet af Isaacs (og Ethan Hawkes!) Disney+-debut?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Duoen diskuterer og kaster sig derefter over Guillermo Del Toros Oscar-nominerede ’Nightmare Alley’, der ligeledes er at finde på musestudiets streamingtjeneste.

Filmen er en genindspilning af noir-klassikeren af samme navn, her proppet til randen med nogle af vor tids største stjerner, fra Bradley Cooper til Cate Blanchett.

’Nightmare Alley’ fik en blandet modtagelse ved premieren, men begge podcastværter erklærer sig overraskede over filmen, der udvikler sig tiltagende grumt.

Af- eller anbefaling?

Lyt med – og få også det seneste nye i Will Smith-gate.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af