Lyt til Soundvenue Streamer: Chris Hemsworth-filmen ‘Spiderhead’ vil være sommerens ‘Black Mirror’

Lyt til Soundvenue Streamer: Chris Hemsworth-filmen ‘Spiderhead’ vil være sommerens ‘Black Mirror’
Chris Hemsworth i 'Spiderhead'. (Foto: Netflix)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Hvis du fik valget mellem at afsone en fængselsdom i et almindeligt fængsel eller en højteknologisk bunker med lækker mad, ingen lås på døren og eget værelse, hvad ville du så vælge?

Det lyder måske som en no-brainer, men der er et ækelt twist – og det er dét twist, den mest sete Netflix-film lige nu handler om.

’Spiderhead’ er instrueret af Joseph Kosinski, som utroligt nok også er biografaktuel med ’Top Gun: Maverick’, og filmen har Chris Hemsworth og Miles Teller i hovedrollerne.

Der foregår mystiske eksperimenter i bunkeren, og ’Spiderhead’ har på papiret alle ambitioner om at være tæt beslægtet med ’Black Mirror’.

Men når den Charlie Brookers dystopiske antologiserie til sokkeholderne?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer, og vender derefter blikket mod det engelske, hvor BBC blænder op for spændingsserien ’Chloe’, der herhjemme kan ses på Amazon Prime Video.

Erin Doherty fra ’The Crown’ (hvor hun spiller prinsesse Anne) er Becky, som bliver besat af at finde ud af, hvorfor hendes tidligere barndomsveninde Chloe har begået selvmord.

Ganske vist har Becky og Chloe ikke haft kontakt i årevis, men Becky har ivrigt fulgt Chloes »perfekte liv« på Instagram. Og snart fristes hun til at svindle sig vej ind i Chloes inderste vennekreds.

2022 har stået i svindlerseriernes navn med ’Inventing Anna’, ’The Tinder Swindler’ og ’The Dropout’, så kan ’Chloe’ bringe noget nyt til bordet?  

Lyt med!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af