Digi-snacks: Kanye West-app, verdens dyreste tærte og Kim Jong Un sur på skildpaddefarm

Her får du en stor skefuld blandede guldkorn fra det store internet. Værsgo'.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Tag Kanye med dig overalt

Hvis du er en af de typer, der bare ikke kan få nok af Kanye West, så er denne app lige noget for dig. Ye.i har integreret 250 Kanye West-lyrikstykker og interviewbidder i en app, der lader dig interagere med en lille animeret version af Kanye i dit daglige liv.

De to udviklere bag appen, Sid Kandan og Carlos Roque, forklarer, at det er den »perfekte app til at inspirere dit kreative geni og minde dig om, at vi alle er guder.«

Little Ye reagerer ved at du trykker på hans hænder eller hoved. Hvis du er for ivrig og påtrængende, så bliver Kanye mut og appen crasher. Du kan hente appen til iPhone her og Android der.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. En tærte til knap 64.000 kroner

Hummer, wagyu-kød, trøfler og guld er åbenbart uundværlige ingredienser, hvis man vil lave verdens dyreste surf’n’turf-tærte. Hvis det er foodporn, så snakker vi en af de rigtig dyre produktioner.

Tærten er udtænkt og lavet af kokken på Lord Dudley Hotel i Sydney og kommer med en regning på omkring 12.000 australske dollars eller knap 64.000 kroner. Den er til salg på det internationale deal-site GroupOn.

GroupOn slår sig op på at levere gode tilbud i din inbox på dagligt basis og har netop rundet to millioner solgte vouchers i Australien. Hvorfor de vælger at fejre det med at sælge verdens dyreste tærte, melder historien ikke noget om.

MM00231403
3. Kim Jong Un er eddikesur på skildpaddefarm

Vi bliver lidt ved de tragikomiske hummer-nyheder, for ifølge landets officielle nyhedsbureau har Nordkoreas store leder Kim Jong Un endnu engang været ude for at se på nogle ting. I den forbindelse har han set sig sur på en skildpaddefarm for deres manglende evne til at producere ferskvandshummer. Farmen modtog ellers to hummere sidste år, som gerne skulle have begyndt at reproducere sig.

Kim Jong Un kritiserede ifølge Mashable »manglerne hos skildpaddefarmens officials som en manifestation af inkompetence, forældede måder at tænke på og uansvarlige arbejdsmetoder.«

Nordkorea fejrer i 2015 halvfjerdsåret for arbejderpartiets stiftelse, så det forventes at landet skal fejre begivenheden behørigt. Det er sandsynligvis her, den forfejlede hummerproduktion er tænkt ind. For Nordkoreas skildpaddefarmere håber jeg inderligt, at hummerproduktionen kommer i gang.

Læs også: Digi-snacks: Se nyfundne Nirvana-fotos, Steve Jobs-teaser og skriv et beat

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af