Digi-snacks: ‘Jurassic World’ med pølser, kilometertæller til internettet og ‘Tekken’-kænguruen

Digi-snacks er bacon i din internet-morgenbuffet. Værsgo'.
Digi-snacks: ‘Jurassic World’ med pølser, kilometertæller til internettet og ‘Tekken’-kænguruen
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Jurassic World’ med pølser

Traileren til den kommende biografbasker ‘Jurassic World’ har fået nyt liv; et pølseliv. Traileren er blevet genskabt af pølseficeringsmesteren Annie Lederman, der har lagt kræfter i at klæde pølser i forskellige afskygninger og chicken nuggets ud som karaktererne fra den originale trailer.

Dinosaurerne bliver spillet af en lille hund, der har fornøjelsen af at mæske de mange nuggets og pølser i sig. Referencen til ‘Jurassic World’ er tydelig, da den nye dukke-lignende version bruger lyden fra den originale trailer. På Ledermans Instagram deler hun ud af behind-the-scenes-materiale, der sætter streg under, hvor tæt hun kommer på originalen. Bare med pølser.

 


Skærmbillede 2015-06-05 kl1

 

Hvor langt har du scrollet?

Hvor mange kilometer internet, du har scrollet dig igennem, kan du få svaret på med Scroll-o-Meter, der er en udvidelse til din Chrome-browser. Scroll-o-Meter måler din skærmstørrelse og registrerer hvor langt scroller på diverse internetsider, mailbokse og så videre. Og du får belønninger for din scrollen: Jo flere kilometer, jo flere achievements opnår du.

En lille feature ved Scroll-o-Meter er en lille løber, der popper op i bunden af skærmen, når du scroller: Han løber, når du scroller. Før du henter app’en, kan du teste Scroll-o-Meter af i en onlineversion til lyden af den ultimative løbesang ‘Chariots of Fire‘ og få en fornemmelse af, hvor meget scrolling der skal til, før du når op på en kilometer.

 


Roger5

 

Mød Roger – kænguruen, der bøjer metal for sjov

Kan du huske Roger fra kampspillet ‘Tekken’? Roger var en bad-ass kænguru med boksehandsker. Der findes en Roger i virkeligheden og han er serious business.

Roger er Australiens nye yndlingskænguru: Et 2 meter højt og 89 kg tungt muskelbundt. Chris Brolga, vært på tv-serien ‘Kangaroo Dundee’, fandt Roger for otte år siden. Dengang var Roger blevet forladt af sin familie og Chris afleverede ham derfor på et dyrereservat. Her boltrede kænguru-Roger sig på 50 hektar land og begyndte at finde morskab i at sparke til metalspande.

Med tiden blev Roger så stærk, at metalspandene ikke længere var en udfordring for ham og i dag er han kendt som muskelbundtkænguruen, der bøjer metalspande for the fun of itSelvom han ser buff ud nu, så er han endnu ikke er fuldt udvokset.

 

Læs også: Digi-snacks: ‘Game of Thrones’ møder ‘Curb Your Enthusiasm’, Kanyes barn bør få Batman-navn og James Francos pølle-video

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af