Spilmessen E3: Det kommende ‘Doom’ sejler i blod og indvolde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det første længere kig på det kommende ‘Doom’-spil fik vi i går til den store spilmesse E3 i Los Angeles. Og der er traditionen tro dømt masser af splatter, hvis man skal tro den udvidede trailer.

I bund og grund er der ikke ændret alverden fra den første version af ‘Doom’, der kom i 1993 og på mange måder definerede first person shooter-genren. Du drøner stadig rundt som en space marine på Mars og slagter dæmoner fra helvede med blandt andet dobbeltløbede shotguns og en motorsav.

Spiludviklerne fra id Software og deres partnere i Bethesda kunne løfte lidt af sløret for, hvad der bliver nyt i spillet. Mest markant er nok muligheden for at spille i multiplayer-mode og muligheden for selv at bygge baner. Derudover vil de mest hardcore gamere nok også klappe i hænderne over, at ‘Doom’ kører på en helt ny spilmotor, der hedder id Tech 6. Det er en opgradering af id Tech 5, som spillene ‘Rage’ og de nye ‘Wolfenstein’ kører på.

‘Doom’ har været rigtig længe undervejs siden seneste spil i rækken kom i 2004. Planerne for hvad der dengang hed ‘Doom 4’ blev offentliggjort i 2008, men i 2011 startede udviklerne helt forfra. Efter en ultrakort teaser-trailer sidste måned, er der blevet skabt en masse hype omkring spillet, der kommer i foråret 2016.

Til Bethesdas showcase kunne de ligeledes røbe mere om ‘Fallout 4’, ‘Fallout Shelter’ til mobil og ‘Dishonored II’ blandt meget andet.

Læs også: Se ‘Fallout 4′-traileren: Nyt post-apokalyptisk helvedesspil netop annonceret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af