Se ‘Fallout 4’-traileren: Nyt post-apokalyptisk helvedesspil netop annonceret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden i går har et ur talt ned på computerspilserien ‘Fallout’s hjemmeside. Til hvad, har indtil nu været uvist, men for kort tid siden blev sløret løftet for, at gamere bliver beriget med det fjerde officielle spil i rækken. Det skete med ovenstående trailer.

Spillet får simpelthen navnet ‘Fallout 4’. Det kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One, men lanceringsdatoen er indtil videre ukendt. Spillet kan forudbestilles fra spiludvikleren Bethesdas hjemmeside.

Skærmbillede 2015-06-03 kl1

 

‘Fallout’-serien foregår i et post-apokalyptisk, retro-futuristisk (!) fremtidsunivers, fastfrosset i en 50’er-æstetik, befolket af avancerede robotter, aliens og monstre. Og grupper af mennesker, der kæmper for deres eksistens.

‘Fallout’ er blevet udgivet siden 1997 og er kommet i alt i syv versioner indtil nu. Spillet har udviklet sig massivt fra at være et decideret rollespil til i de seneste versioner at være mere action- og open world-orienteret.

Skærmbillede 2015-06-03 kl

 

Indtil videre ved vi ikke så meget, men der bliver sikkert afsløret flere detaljer, når den store spilkonference E3 løber af stablen om 14 dage i Hollywood.

Læs også: Det ved vi: ‘Batman: Arkham Knight’ bliver mørkt og modbydeligt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af