Kæmpe Snapchat-opdatering: Spritnye emoji-muligheder, mindre dataforbrug og snapcodes på video

Hvis du er Snapchat-fan, så er der gode nyheder på vej med den næste opdatering. Snapchats seneste og meget massive jusetering bringer både helt nye funktioner til appen, samtidig med at den roder i motorrummet. Det beretter The Verge.

Først og fremmest introducerer Snapchat en helt ny måde at klistre emojis på dine snaps. Før skulle du skrive dem ind i en linje i dit snap, men nu kan du med en ny funktion, der hedder Sticker Picker, plastre emojis ind lige hvor du vil, i den størrelse du vil. Funktionen ligger oppe til højre, når du har taget et snap eller en video. En mindre revolution for dine snaps.

Derudover kan Snapchat nu også eksportere din såkaldte snapcode som video. Din snapcode er den unikke gule QR-kode med spøgelses-logoet i centrum, der automatisk følger din profil, hvis man skanner den. Siden seneste større opdatering har du kunnet lægge en personlig video ind i spøgelsets omrids. Nu kan du også eksportere disse små videofiler, som du kan dele på alle andre sociale medier, hvis du vil øge din Snapchat-følgerskare. Hidtil kunne du kun hente dem som billeder – og det er stadig er en mulighed.

Den nye opdatering er også godt nyt for de opmærksomhedshungrende. Nu kan du nemlig let holde overblik over, hvem der har set dine snaps i My Story ved at trykke på øje-ikonet ved siden af din snap-portefølje. Før krævede det lidt mere fikumdik.

Og sidst, men absolut ikke mindst, så har Snapchat fået travelmode. Du har måske bemærket, at Snapchat labber lige lovlig meget af din datatrafik i sig. Det skyldes i særdeleshed, at samtlige snaps du modtager i Discover, Live og Stories-afsnittet automatisk hentes ned. Men nu kan det undgås ved at slå travelmode til. Så henter den kun de snaps, du specifikt beder om. Det bliver din telefonregning stensikkert lykkelig for.

Opdatering ruller ud til både Android og iOS i den nærmeste fremtid.

Læs også: Snapchat introducerer to nye hjerter – men hvad betyder de?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af