Snapchat introducerer to nye hjerter – men hvad betyder de?

Snapchat introducerer to nye hjerter – men hvad betyder de?

Måske har du allerede bemærket det. Der er kommet nye emoji-ikoner til Snapchat, der dukker op ved siden af personer, du snapper meget med.

De to nye ikoner er videreudviklinger af det gule hjerte, der hidtil har prydet den Snapchatbruger, du er bedste venner med. Det vil sige, at du sender flest snaps til denne bruger og han/hun sender flest snaps til dig.

Men de to nye ikoner er henholdsvis et rødt hjerte og to lyserøde hjerter. De dækker samme område, som de gule hjerter, men betyder noget lidt andet.

Ifølge en techblog betyder det røde hjerte betyder, at I har været bedste venner i to uger og de to lyserøde hjerter betyder, at I har været bedste venner i hele to måneder. Nogle medier nævner dog, at det gule hjerte ikke er helt ude i kulden endnu. Måske lyser det røde hjerte gult, når vedkommende bruger Snapchat-appen.

SnapchatHjerterSnapchatHjerter2

De øvrige ikoner forbliver uændret, men såfremt du skulle have misset det, så får du lige en forklaring på, hvad de enkelte emojis siger, om vedkommende de er placeret ved.

Solbrillefjæs: Vedkommende sender mange snaps til den samme person, som du sender mange snaps til.

Smilende fjæs: Du sender mange snaps til vedkommende og de sender mange tilbage. Men det er ikke din bedste ven.

Smørret smil-fjæs: Vedkommende sender mange snaps til dig, men du sender ikke så mange tilbage.

Grimassefjæs: I har den samme bedste ven.

Ild: Vedkommene har har snappet til dig hver dag og du har snappet tilbage. Nummeret vokser med antallet af dage, det har stået på. Det kaldes i Snapchat-lingo en snapstreak.

100: 100 dages snapstreak.

Så burde du have styr på, hvad Snapchats emojis betyder.

Læs også: Snapchat klemmer nyhedsindhold ind foran venners Historier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af