Twitter i afmagt: Frank Ocean tager røven på fans med mixtape af gamle numre

Twitter i afmagt: Frank Ocean tager røven på fans med mixtape af gamle numre

Det er vist ingen hemmelighed, at Frank Oceans opfølger til 2012’s ‘Channel Orange’ er længe ventet af hans fans. Men et kig på Twitter viser, at situationen er ved at blive desperat.

Det næste album ‘Boys Don’t Cry’ skulle ifølge en udtalelse i april lande i juli, men medmindre Frank Ocean kører på en anden kalender end os andre, så er den deadline overskredet gevaldigt for den 27-årige r’n’b-messias. Det førte til en følelse af desperation på Twitter:

Som om den generelle spænding ikke var nok at udholde, så valgte Frank Ocean i forgårs at trolle sine fans på den mest ubarmhjertige måde tænkeligt ved at lægge en samling af gamle numre og mixtapes i en ny forklædning på Spotify. Da der pludselig lå et album med 30 skæringer og titlen ‘Lonny Breaux Pt. 2’ dateret til 30. juni 2015, blev Twitter forvandlet til et digitalt caps lock-helvede af børn i en slikbutik.

Men der gik ikke længe, før de fleste opdagede, at der altså ikke var tale om noget nyt, men gamle numre med nye navne og samlet på et mixtape.

Og så begyndte de virkeligt afmægtige reaktioner at strømme ind over Twitter.

Desuden spiller Frank Oceans bror også en komplet hjerteløs rolle i sagaen. Han uploadede for nylig et billede til Instagram, hvor han proklamerede, at pladen endelig var ude og at man kunne finde et link i hans bio. Linket førte direkte til YouTube-videoen af Rick Astleys ‘Never Gonna Give You Up’.

Det er sjovt, Frank Ocean. Men helt seriøst. Giv os nu snart den plade. Please.

Læs også: Frank Oceans nye album er ude til juli

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af