Frank Oceans nye album er ude til juli

Frank Oceans nye album er ude til juli

2015 tegner for alvor til at blive et af de helt store musikår. Via sin Tumblr har Frank Ocean netop afsløret, at hans længeventede opfølger til den fantastiske ‘Channel Orange’ fra 2012 er ude allerede til juli.

På Tumblr postede Ocean her til morgen et billede af sig selv med teksten ‘I got two versions. I got twoooo versions. #issue1 #album3 #july2015 #boystdontcry’. Efterfølgende bekræftede en repræsentant fra Frank Ocean-lejren, at han har både et album og en publikation på vej, der begge udkommer til juli. Ingen af dem skulle dog bære titlen ‘Boys Don’t Cry’.

De seneste par år har Frank Ocean holdt forholdsvis lav profil og kun givet få hints til, at han var i studiet. I efteråret delte han demoen ‘Memrise’ via sin Tumblr og i januar fik vi Aaliyah-coveret ‘At Your Best (You Are Love)’, men herudover har han hverken afsløret hvad eller hvem, der vil optræde på albummet.

Læs også: Et nyt musikår: De 14 mest imødesete udenlandske album i 2015

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af