Facebook slubrer strøm fra din iPhone, selvom du ikke bruger appen

Har man opdateret sin iPhone til iOS 9, har man måske også bemærket den nye funktion i indstillinger: Batteri. Med den opdaterede funktion kan man (endelig) se en liste over, hvor meget batteri de forskellige apps bruger i løbet af 24 timer eller de sidste syv dage.

Har man Facebooks app installeret, vil den oftest toppe listen. Og procenttallet er i mange tilfælde rigtig højt, sammenlignet med andre apps, som man anvender lige så ofte, også selvom du har indstillet din iPhone til ikke at opdatere apps i baggrunden.

Skærmbillede 2015-10-16 kl. 10.43.54

 

Det viser sig nemlig, at Facebooks app til iOS er skideligeglad. Den opdaterer i baggrunden, uanset om din iPhone er indstillet til at den ikke skal gøre det eller ej.

Om det er dårlig programmering fra Apples side eller om Facebook bruger beskidte tricks til hele tiden at holde din Facebook kørende i baggrunden, er svært at sige.

Dog har en repræsentant fra Facebook sagt til TechCrunch, at de er opmærksomme på problemet og at de arbejder på at løse det på nuværende tidspunkt.

Indtil der findes en løsning, er den bedste måde at undgå batteridrænet, simpelthen at slette sin Facebook-app og logge på Facebook via en internetbrowser.

Læs også: Facebook introducerer alternativ til like-knappen i form af forskellige emojis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af