Cara Delevingne uddeler røvfuld i stjernespækket live action-trailer til ‘Call of Duty: Black Ops 3’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forud for hver ny installation i ‘Call of Duty’-serien tropper et mediecirkus af rang op. Få spil gør så meget for at skabe hype som ‘Call of Duty’. Med ‘Call of Duty: Black Ops 3′ lige om hjørnet er 2015 ingen undtagelse.

Activision og Treyarch, der henholdsvis distribuerer og udvikler spillene, har netop frigivet en live action-trailer hvor de – foruden Rolling Stones’ ‘Paint It Black’ –hiver supermodellen Cara Delevingne, den karismatiske amerikanske fodboldstjerne Marshawn Lynch og skuespilleren Michael B. Jordan op af hatten.

Det kan måske umiddelbart virke som et skridt ned fra Hollywoods A-liste-kendisser, som Robert Downey Jr., Kevin Spacey og Megan Fox, der tidligere har lagt ansigt til reklamer for ‘Call of Duty’. Men det er meningen, for fokus for kampagnen har været at samle en række kendte ansigter, der spiller ‘Call of Duty’ i virkeligheden – og det er tilfældet med Cara Delevingne, Marshawn Lynch og Michael B. Jordan.

I et interview med Mashable kan spillets marketingschef afsløre, at det lægger op til spillets slogan: »There is a soldier in all of us«. Det bliver ligeledes understreget af trailerens hovedkarakter, den undseelige helt Kevin.

‘Call of Duty: Black Ops 3’ er ude 6. november.

Læs også: Spiltrailer: ‘Call of Duty: Black Ops III’ samler robotter, bueskytter og zombier i et spil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af