Futurama vender endnu engang tilbage – som mobilspil

Futurama vender endnu engang tilbage – som mobilspil

The Simpsons’ fulde onkel, Futurama, vender tilbage, men ikke som vi havde håbet. Det returnerer som spil til mobilen. Fox og spiludvikler Wooga har annonceret et samarbejde om spillet ’Futurama: Game of Drones’, men detaljerne kniber det stadig med.

Indtil videre har vi stort set kun en plakat at gå ud fra.

Allerede i juli måned under Comic-Con fik vi at vide, at et spil var under opsejling, da sitet Playfuturama gik live. Dengang var det småt med information, men den overvejende umiddelbare reaktion var selvfølgelig:

fry

Det vidner om Futuramas dedikerede fanbase, og serien har da også vist sig at vende tilbage stærkere og stærkere over årene. I 2003 blev serien første gang aflyst – eller rettere, Fox valgte ikke at forny serien efter fire sæsoner. Efter årelangt ramaskrig blev der i 2006 bestilt fire nye film, der blev delt ind i episoder og vist som en femte sæson. Futurama vendte tilbage på Comedy Central i 2010 som regulær serie og fik sit – indtil videre – endegyldige punktum i 2013. Nå ja, og så blev der lavet et cross-over afsnit i 2014 mellem Futurama og The Simpsons.

Trods tumulten mener mange fans – og holdet bag Futurama – at serien stadig har mere at give. Og det er måske lige netop derfor, at det kommende mobilspil er lidt skuffende.

For selvom en forfatter fra serien, Patric M. Verrone, nu er blevet knyttet på ’Game of Drones’-projektet, tyder udeladelsen af andre navne, at skuespillerne bag de elskede karakterer umiddelbart ikke er involveret.

farnsworth

Plottet lægger heller ikke op til det forkromede gensyn med favoritterne, da det går ud på at styre et hold droner, der fungerer som budbringere for seriens omdrejningspunkt Planet Express. Plakaten kan dog i det mindste tyde på, at robotten Bender vender tilbage i en eller anden form. Og spiludvikleren Wooga er kendt for sine gratis spil, så man skal nok heller ikke grave dybt i lommerne for at prøve ‘Game of Drones’.

Der er endnu ikke nogen udgivelsesdato.

Læs også: Nyt iPhone-spil lader dig tørre canadiske rapper-tårer fra Drakes kind

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af