Carrie Fisher lukker kæften på bodyshamere med bundærlige tweets

Carrie Fisher lukker kæften på bodyshamere med bundærlige tweets

I lang, lang tid på et internet ikke så langt her fra har mænd og knægte fantaseret om Princess Leia aka. Carrie Fisher i en yderst sparsom slave-bikini (i en scene hun senere har frarådet Daisy Ridley at gentage). Sådan ser Princess Leia ikke ud længere og det er tilsyneladende faldet en smålig fraktion af internettet for brystet.

Det har Carrie Fisher blandt andet måttet høre for på Twitter, hvor primært mandlige brugere har følt et behov for at kommentere på den 59-årige skuespillerindes udseende.

Carrie Fishers krop kom i fokus, da hun afslørede, at hun blandt andet var blevet pålagt at tabe 15 kg til rollen som Leia i ‘The Force Awakens’ – en ordre hun var ærgelig over.

Men Carrie Fisher har taget til genmæle i en række tweets, der sætter streg under, at ungdom og skønhed ikke er idealer vi bør stræbe efter.

Det er hendes hund Gary på billedet, der efterhånden er lige så kendt som Carrie selv.

 

Samtidig udstiller hun, hvad man som kvindelig Hollywood-skuespiller skal lægge øre til ved at retweete de bovlamme bodyshamere:

 

Det er sjovt, man hører ikke samme kritik rettet mod Harrison Ford og Mark Hamill, som naturligvis også er blevet +30 år ældre. Never change, Carrie Fisher – og en varm anbefaling til at følge hende og Garys underholdende Twitter-profil.

Læs også: Internet-guld: Kylo Ren som bitter emo er mærkværdigt realistisk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af