Ring til Shia LaBeouf lige nu og deltag i #TOUCHMYSOUL

Ring til Shia LaBeouf lige nu og deltag i #TOUCHMYSOUL

Shia LaBeouf er gaven, der bliver ved med at give. Sidste måned bød på en maratonlang performance, da han livestreamede sig selv mens han sad i biograf og så alle sine egne film i træk. Nu er Shia vendt tilbage med #TOUCHMYSOUL, hvilket betyder at du de næste tre dage kan ringe til LaBeouf og ’røre ved hans sjæl’.

Du kan ringe til Shia LaBeouf mellem klokken 12 og 19 dansk tid på +44 (0)151 808 0771, men alt tyder på, at det kan være en kamp at komme igennem.

Projektet er det seneste led i en perlerække af performative værker, der er udtænkt af Shia LaBeouf og kunstnere Nastja Rönkkö og Luke Turner. Ligesom i biografsalen til det føromtalte #ALLMYMOVIES, bliver setuppet igen livestreamet, og samtalerne transskriberes løbende i en digital logbog.

#TOUCHMYSOUL finder sted i Leeds, som del af en længerevarende udstillingen på FACT. Her er der etableret et lille call center, hvor LaBeouf, Rönkkö og Turner sidder klar ved telefonen.

Trioen har før indlogeret sig på et udstillingssted, senest i Los Angeles til afholdelsen af #IAMSORRY. Desværre endte den performance med en noget ubehagelig oplevelse, da Shia LaBeouf meldte ud, at en af de besøgende havde voldtaget ham.

Det kan være med til at forklare den efterfølgende overvågning der blev tilføjet gennem livestreamet til #ALLMYMOVIES. Og nu tilbyder Shia LaBeouf en telefonisk intimitet, snarere end fysisk berøring. Det betyder dog samtidig, at endnu flere mennesker verdenen over nu har mulighed for at komme i kontakt med LaBeouf. Glædelig jul, allesammen!

Læs også: Anmeldelse af Shia LaBeouf – manden, ikke værket

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med