Kanye Wests otte mest Kanye’ske øjeblikke på Twitter – fra persiske tæpper til røvfinger

Kanye Wests otte mest Kanye’ske øjeblikke på Twitter – fra persiske tæpper til røvfinger

Hvis du ikke er klar over, at der er noget i vente i den magisk-realistiske parallelverden, der hedder Kanyeland, så har du givetvis levet under en sten. Her på Soundvenue-fabrikken har vi i hvert fald dækket hans seneste gøren og laden inden for musik, mode og maniske udbrud tæt.

Kanyes ventil for sine umiddelbare, fascinerende og nogle gange vanvittige udbrud er primært Twitter. Og oh lord, hvor har historien budt på mange fuldstændigt hovedrystende absurde tweets – hvis eneste fællestræk er, at de hele tiden har skubbet grænserne for menneskelig megalomani. Alt, hvad han gør på Twitter, er kompromisløst: Lige fra hans vanvittige rants til det eneste tweet, han nogensinde har liket.

Igennem majoriteten af 2013 og 2015 var Kanyes Twitter-profil relativt poleret og vidnede om en kunstner, der var både nysgerrig og taknemmelig. Men nu er gamle Twitter-Kanye tilbage, mere balstyrisk end nogensinde.

I anledning af ‘T.L.O.P’-pladen har vi samlet de vildeste øjeblikke fra Kanyes hæderkronede Twitter-karriere, der har fået os tænke »that’s so Kanye«.

Kanye

 

8. De højeste tanker OF ALL TIME

Der bliver ikke sparet på selvrosen, når Kanye omtaler sin egen musik (det er påfaldende nok anderledes, når han taler om sit virke som modedesigner). Han burde tage patent på udtrykket »OF ALL TIME«, for meget af hans musik kan rubriceres under den paraply.

Vi skal ikke jante-shame Kanye. Langt hen ad vejen har han ganske enkelt fat i noget, og hvis han tror så fuldt og fast på sine bedrifter, så værsgo’: Shout it from the rooftop. Det kunne de fleste lære noget (læs: lidt) af.

 

Kanye3

 

7. De seneste ugers nonsens

Det virker som om, at Kanyes fis i kasketten har fået lidt ekstra rotation i de seneste uger, der har ført op til den nye plade. Udover at tweete bizarre påstande har han også delt en masse tweets, som er ren nonsens. Lad os bare tage et udpluk:

 

Det er lidt en ny side af Kanyes tweeteri, at han bare skriver mærkværdige ting ud af det blå og med den kadence, han har lagt for dagen på det seneste. Han har tidligere med jævne mellemrum sendt tweet-storms af sted som maskingeværsalver, men det var på Blachman-måden, hvor man føler, der rent faktisk gemmer sig et budskab, hvis man virkelig leder mellem linjerne.

Og så er der selvfølgelig den meget omtalte kronjuvel, der gør det hele meget mere ømtåeligt:

Kanye har naturligvis ret i, at Bill Cosby er uskyldig, til det modsatte er bevist, men hans sag ser umiddelbart rigtig sløj ud. At forholde sig til det på den måde Kanye gør, svarer til at påstå, at de knap 60 kvinder, der anklager Cosby, lyver. Og så er det altså bedst at flette næbbet, hvis man end ikke vil uddybe sit standpunkt.

Se resten af Kanyes Twitter-højdepunkter på de følgende sider.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af