Sarkastisk mini-spil spidder Leonardo DiCaprios ture ned ad den røde løber og nul Oscars

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det spritnye browser-minispil Leo’s Red Carpet Rampage rammer virkelig hovedet på sømmet i forhold til det faktum at Leonardo DiCaprio aldrig har vundet en Oscar i glorværdig 8 bit-stil.

Spillet er meget simpelt – ved at hamre på G og H på tastaturet spurter du som Leonardo ned ad den røde løber i jagten på den gyldne Oscar-mand. Indimellem skal du løbe om kap med for eksempel Michael Fassbender som Steve Jobs eller Eddie Redmayne i ‘The Danish Girl’ og forsøge at undgå Lady Gaga, paparazzis og isbjerge (get it?). Undervejs samler du et hav af andre statuetter op, men den funklende Oscar forbliver konstant lige uden for rækkevidde.

Mellem hver rød løber er der et lille minispil, der for eksempel går ud på at kravle hen til din hvide Lamborghini som i ‘The Wolf of Wall Street’ og en anden lille sarkastisk kommentar, som at udpege den sorte nominerede i et felt af udelukkende hvide contenders – en slet skjult reference til #OscarsSoWhite.

Du kan prøve kræfter med Leo’s Red Carpet Rampage HER. Det fungerer umiddelbart bedst på desktop, men mobilversionen findes.

Hatten af for den massive indsats, der er gået ind i at lave et spil, der så tykt ironiserer over Leos manglende Oscar. Så må vi se, om de har brug for at revidere spillet om små 14 dage.

Læs også: Drake og 50 Cent vs. Meek Mill-beefen er blevet omsat til et sprængfarligt minispil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af