Tinder afslører de mest højre-swipede professioner: Fysioterapeuter og piloter mest eftertragtede

Tinder afslører de mest højre-swipede professioner: Fysioterapeuter og piloter mest eftertragtede

Hvis du går og overvejer, hvad du skal uddanne dig til for at finde kærligheden – i hvert fald for en stund – så kan Tinders mest eftertragtede professioner give dig et hint. Datingappen har nemlig offentliggjort to top femten-lister over de professioner, der udløser flest højre-swipes for henholdsvis kvinder og mænd.

For mænd er det jobbet som pilot, der lokker mest, mens high-scoreren hos kvinder er fysioterapeuter. En smule betryggende for klodens kærlighedsliv er det, at udseende umiddelbart er alt, da modeller ikke er at finde i top fem hos hverken kvinder eller mænd. De lander på henholdsvis tiende- og ottendepladsen.

Hvis man skal forsøge at udlede noget generelt fra listen, kan man sige, at der i top fem er en lille overvægt af professioner, der har noget med mennesker at gøre – læger, brandmænd, lærere, osv.

TinderJobs

 

Listerne er baseret på brugeres højreswipes siden Tinder indførte joboplysninger på profiler i november 2015 til og med januar 2016. Opgørelsen kommer i kølvandet på et særdeles underholdende kunstprojekt, der kunne afsløre, at selv seriemordere kan finde kærligheden på Tinder.

Læs også: Tinder afslører, at de giver brugere point og matcher dem med andre i samme liga

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af