Amy Schumer prøver Tinder for første gang og øser ud af gode råd til billedvalg

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bar overkrop – no go. Ey!-fjæs – no go. Gym pics – no go. Billeder med mor – no go. Hunde – GO!

Amy Schumer smider nogle alvorlige truth bombs om random mænds Tinder-profiler i videoen herover, der er produceret af Vanity Fair. I videoen har en stakkels ansat overladt sin smartphone og profil til komikeren. I starten går det meget godt, men da hun begynder at skrive til mændene, kører konceptet ret meget af sporet (*host* ‘Trainwreck’ *host*). Just watch.

Amy Schumer er rimelig grov i sit ordvalg og helt enormt picky på nogle punkter og det diametralt modsatte på andre, men til gengæld er hun ærlig omkring sin overfladiskhed – hvilket på sin vis legitimerer, at det hun i virkeligheden gør er ret modbydeligt mod de ensomme mænd.

Kudos til Vanity Fair for konceptet – det kan godt fungere som et halvtimes-koncept i primetime.

Læs også: Amy Schumer, Jennifer Lawrence, Chris Pratt og Aziz Ansari laver “kortfilm”, drikker vin og gynger på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af