Game of Puns: ‘Game of Thrones’ forhøjer indsatsen med både penis- og pruttejokes

Game of Puns: ‘Game of Thrones’ forhøjer indsatsen med både penis- og pruttejokes

Mens kampen om tronen i Westeros står på, foregår der sideløbende en ligeledes indædt kamp for at levere de bedste jokes og skarpeste observationer på internettet efter ugens afsnit. I denne uge har vi igen samlet de bedste fra Imgur, Reddit og Twitter.

Som altid er det følgende drysset til med spoilers, så se lige det nyeste afsnit, før du læser videre.

Hvis du ikke har set afsnittet og generelt ikke har tid til at følge med kan du få det hurtige recap her:

6MGkSTX
Muligvis lidt skuffende resultat for nogle. (Foto: Nicsplosion / Imgur)

Edsbryderen Snow

Der var fuld valuta for pengene, da Jon Snow vågnede fra de døde og gav sig til at rydde op i det efterhånden nærmest strejkeramte Castle Black. En oprydning, der resulterede i en række afskedigelser – fire for at være præcis.

Men inden da, skulle han lige igennem tre akavede man hugs, sideløbende med at blive overdængt med penisjokes.

bdWwPiZ

 

o13Rh9E

 

SfBB7Ye

 

3YZuNfu

 

xxxeuq8

 

ja1fzvb

 

Det er klart nok, at man bliver en anelse knotten, når man vågner fra de døde og skal finde sig i det crap med det samme. Derfor fik Jon Snow 2.0 da også afløb for lidt af sin vrede i afsnittets eminent eksekveret slutscene, der på ingen måde forherligede henrettelsen som en forløsning, snarere fungerede som endnu en rynke i Jons allerede knudrede pande. Se lige den igen.

Olly
Okay, det var lidt frydende.

 

Og så: Fyraften.

JonJake
Jake Gyllenhaal ville muligvis virke en anelse fejlcastet i GoT. (Foto: Nickbk201 / Imgur)

JonSnowDead

uN1Ni10

Tower of Tease

Boglæserne havde særligt set frem til én bestemt scene i aftenens afsnit. Det drejer sig om den kampscene, der finder sted foran Tower of Joy. Hvad der foregår oppe i tårnet, menes at rumme en gigantisk brik i puslespillet, der afslører Jon Snows ophav. Teorien, der populært kaldes R + L = J, kan udforskes i sin seriesammenhæng her, men overordnet set styrker den Jon Snows ret til tronen.

Scenen blev præsenteret som et af de minder, Bran og Den Treøjede Ravn (mangler han ikke et øje?) besøger. Og som det er vanen tro med Brans nye læremester, så må han gerne genbesøge centrale minder, men han må ikke se de vigtige ting. Den Treøjede Ravn er mester i at stå af i Roskilde.

Dru0qsN

 

8Bng1c9

 

Selvom vi ikke får de store guldklumper ud af Brans mentale tidsrejser, er vigtigheden af dem til at tage og føle på. Hele vejen igennem har han været en katalysator for handlingens fremdrift. Han opdagede eksempelvis Cersei og Jaime Lannister i tårnet i seriens første afsnit, som indirekte førte til krig mellem de syv kongeriger.

Nu tyder det på, at han også på en eller anden kan interagere med fortiden. Vi bygger op til noget stort her, folkens. Det tog også kun seks sæsoner for Bran at nå dertil.

R.I.P. Shaggydog

I Winterfell var der nok engang kød på bordet, men denne gang var det de firbenede, der måtte lade livet. To næsten glemte blasts from the past Rickon Stark og hans vildlingeværge Osha blev skænket som en gave til eneherskeren (og enebarnet) Ramsay Bolton fra den traditionelle Stark-støtte Smalljon Umber. Hvad værre er, så er den tredje af Stark-søskendeflokkens direulve, Shaggydog, nu blevet en del af Boltons hundefoderproduktion.

Shaggy
Ikke Shaggy!

Det er ikke faldet i så god jord på Twitter. Selv Sansa Stark er oprørt:

 

Ulveaflivningen satte gang i teorierne hos hardcorefans, der ikke tror, The Umbers er så røvbanan-agtige, som de fremstod i går. I bøgerne er de i al fald nogle rigtige guttermænd – langt henad vejen. Teorien går på, at Rickon skal overtage Winterfell indefra i ledtog med familien Umber og hjælp fra den notoriske badass Osha.

 

Det må vi vente med at finde ud af (der er rimelig meget kød på teorien), men i mellemtiden Rickon: Pas godt på dig selv og særligt, ahem, din mandighed. Man ved aldrig, hvad Ramsay finder på.

Ram1

 

Ram2

 

Ram5

 

Ram6

 

Ram7    

En anden vigtig observation i forbindelse med Rickons genkomst er, at pubertet i Westeros har det med at gøre helt uforklarlige ting ved kongerigernes knægte.

Puberty
‘Puberty is one hell of a drug’ (Foto: RoberBruschia / Reddit)

Red Wedding < Brown Meeting

Maester Pycelle tog alligevel prisen for afsnittets højdepunkt og mest bizarre øjeblik, da han blev taget i at skolegårdsbagtale store stygge Ser Strong (som Gregor Clegane i bøgerne efter sin genkomst). For minsandten om han ikke slap en lille vind af bare skræk og så tilmed i det så fornemme Lille Råd.

 

For et show der tager sine højtidelige rollespilsdialoger så alvorligt, som Game of Thrones gør, var det intet mindre end genialt at placere en lillebitte fis i lydsporet.

Nu hed afsnittet godt nok ‘Oathbreaker’, men vi mener, ‘Brown Meeting’ havde været mere passende.

Læs også: Game of Puns: Familien Bolton fortsætter ufortrødent hundemadsproduktionen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af