Robotter og rumskibe præger ‘Call of Duty: Infinite Warfare’: Trailer og releasedato afsløret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter et par uger med rygter og teasere de seneste dage, er den første trailer til dette års spil i ‘Call of Duty’-serien ude. Og ganske som rygterne pegede på, skal vi med ‘Call of Duty: Infinite Warfare’ en tur ud i rummet for første gang i seriens historie. Gameplayet omfatter både mano e mano kampe på landjorden og luftslag mellem rumskibe.

Ligeledes er det bekræftet, at man får en HD-version af 2007-klassikeren ‘Call of Duty 4: Modern Warfare’ med oven i hatten, hvis man forudbestiller en såkaldt Legacy Edition. Det omfatter den fulde kampagne og ti multiplayer-apps.

‘Call of Duty: Infinite Warfare’ udkommer 4. november til PlayStation 4, Xbox One og pc.

Læs også: ‘Call of Duty’ lufter et remake af ‘Modern Warfare’ – med en lorte-emoji

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af