Apple Music får en gennemgribende renovering: Komplet redesign og omstrukturering på vej

Apple Music får en gennemgribende renovering: Komplet redesign og omstrukturering på vej

På trods af at Apple Music har akkumuleret et betragteligt følge, så har der længe været lidt muren i krogene over streamingtjenestens design i både desktop og app. Det har Apple lyttet til og lover Apple Music en komplet makeover her omtrent et år efter, tjenesten først blev annonceret.

Mest iøjnefaldende er det naturligvis, at hele appen bliver redesignet med en helt ny overordnet struktur og måde at vise afspillede numre og køer på. Umiddelbart ser det mere intuitivt ud at navigere i appen, omend det ligner andre streamingtjenesters struktur i ret høj grad. Af andre nævneværdige omstruktureringer åbner appen nu i Library, fordi det er her, de fleste brugere starter deres lytning.

Designet er lettere og navigationen mellem appens fem søjler umiddelbart mere naturlig end tidligere.

En anden kuriøs tilføjelse er Lyrics. Hvis du scroller ned under hver sang, vil du kunne se teksten til musikken. Dertil kan det tilføjes, at man fremover i iMessage vil kunne sende en sang fra Apple Music og afspille den direkte i beskedsappen.

De offentliggjorde ikke en officiel releasedato på opdateringen, men den forventes at lande i starten af efteråret, når resten af iOS opdateres.

Læs også: Tidal, Apple Music, Deezer eller Spotify: Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af