‘Battlefield 1’-teaser demonstrerer våben og gameplay på den golde slagmark

‘Battlefield 1’-teaser demonstrerer våben og gameplay på den golde slagmark

De gode spiludviklere fra Dice har løftet lidt af sløret for, hvad vi kan glæde os til, når ‘Battlefield 1’ rammer hylderne i oktober. Den første trailer fik trommet nok hype sammen til, at den nu står tilbage som den mest velmodtagede spiltrailer nogensinde. Det er ret imponerende for et spil, der omhandler 1. Verdenskrig – en krig, der notorisk har været svær at spilmatisere på grund af sin stillestående modbydelighed og mangel på dynamik.

Nu bygges der på hypen med en meget kort teaser, der har fokus på spillets våben. Den lanceres sideløbende med en Q&A om spillets våben og en kort faktaliste, hvor man blandt andet kan læse om, hvilke våbentyper, der kommer i spil og hvordan de virker i forskellige scenarier – inklusiv melee-våben og bajonetter. Yaaas!

Der er reelt tale om noget så specifikt som en teaser for en trailer, men vi har bare temmeligt svært ved at få armene ned over alt ‘Battlefield 1’. De 15 sekunder klippet varer, er nok til at få adrenalinen op.

Spillet præsenteres under EA’s store spilpræsentation sideløbende med spilmessen E3 i næste uge og vi får en ny trailer 12. juni.

Læs også: ‘Call of Duty: Infinite Warfare’ er YouTubes mest upopulære gamingvideo nogensinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af