‘Call of Duty: Infinite Warfare’ er YouTubes mest upopulære gamingvideo nogensinde

‘Call of Duty: Infinite Warfare’ er YouTubes mest upopulære gamingvideo nogensinde

Krigsspil havde en bemærkelsesværdig uge i sidste uge. I mandags udgav Activision traileren til årets ‘Call of Duty’ med undertitlen ‘Infinite Warfare’. Den tager krigsførsel til et helt nyt niveau, nærmere betegnet det ydre rum.

Og det er tilsyneladende faldet i rigtig dårlig jord hos spillets tilhængere. I hvert fald er traileren, der er set knap 14 millioner gange på YouTube, i skrivende stund downliket 1.145.308 gange og modsat blot liket 256.214 gange.

Det gør den ifølge Forbes til den mest forhadte YouTube-gamingvideo nogensinde. Umiddelbart et faktum, der holder stik, idet den lige nu florerer på en ottendeplads over videoer med flest negative reaktioner uden andre gamingvideoer over sig på listen.

Uanset hvad, virker det som meget lidt goodwill over for en spilfranchise, der sidste år stod for det bedstsælgende spil i USA, ‘Call of Duty: Black Ops III’.

Det kunne lugte lidt af, at markedet for krigsspil er mættet. Men det holder tilsyneladende heller ikke stik.

I selvsamme uge, nærmere betegnet i fredags, premierede EA Dice den første – og må vi tilføje eminente – trailer til ‘Battlefield 1’, som årets spil i den serie kommer til at hedde. Det tager spillerne tilbage til de episke slagmarker under 1. Verdenskrig – så i den diametralt modsatte retning af ‘Call of Duty’-serien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Modsat ‘Call of Duty: Infinite Warfare’ har reaktionerne på ‘Battlefield 1’-traileren har været ganske positive. I skrivende stund har den op mod en million positive tilkendegivelser og lidt over 18.000 nedadvendte tommelfingre.

Det har fået internetspøgefuglene til at samle sig under hashtagget #RIPCOD og blandt meget andet denne video:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det bliver spændende at se, hvordan reaktionerne bliver, når spillene lander henholdsvis i oktober og november – og om hypen kan ændre forbrugsmønstrene.

Læs også: ‘Battlefield 4′ rummer gaminghistoriens nok bedst gemte easter egg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af