Leonardo DiCaprio og Tom Hardy deltog i lanceringen af en smartphone til 111.000 kroner

Hvad gør man, hvis man skal sælge en smartphone, der koster på den pæne side af 100.000 kroner? Man får nogle rigtigt dyre drenge til at troppe op til lanceringen.

Smartphoneproducenten Sirin Labs lancerede i går Solarin, hvis primære funktion er, at den tilbyder kryptering på militært niveau – den type kryptering som alle, men i særdeleshed verdensstjerner med et galleri fuld af dick pics, topdirektører og advokater fra Panama har brug for.

Tom Hardy er en slags ambassadør for Sirin Labs og Leonardo DiCaprio har investeret i medstifterens tidligere projekter. Det er formodentlig derfor, de var til stede – og ikke for at shoppe en ny smartphone.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ser man bort fra den på papiret stærke kryptering, er det ikke en synderligt overvældende smartphone. Den kommer med relativt uddaterede specs, i hvert fald til prisen: 2K-skærm, USB 3-opladning, Snapdragon 810-processor og forrige års Android Lollipop. Kameraet er dog på hele 24 MP, 3 hifi-højtalere og den kommer med 4 GB RAM.

Priserne for Solarin starter på 92.000 og går op til 111.000 kroner.

Læs også: Asus annoncerer tre prisbevidste smartphones i lækkert design og iøjnefaldende specs

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af