‘Warcraft’ slår rekorder for spilfilmatiseringer – i både top og bund

‘Warcraft’ slår rekorder for spilfilmatiseringer – i både top og bund

‘Warcraft’ er nu officielt den bedst sælgende spilfilmatisering nogensinde med en foreløbig indtjening på 377 millioner dollar på verdensplan. Det skyldes ikke mindst rigtig fine salgstal i Kina med over 200 millioner af indtægterne stammende der fra.

Dermed vipper ‘Warcraft’ den tidligere rekordholder ‘Prince of Persia: Sands of Time’ fra tronen, der holdte topplaceringen med 336 millioner dollar.

Men der er også malurt i ork-bægeret: ‘Warcraft’ har nemlig også mønstret det tredjestørste fald i indtjening for en film med bred release i anden weekend nogensinde. Det skriver Box Office Mojo. Hele 73 procent dalede indtjeningen med i USA. Det skyldes nok de mange negative anmeldelser, den har fået med på vejen. På Metacritic og Rotten Tomatoes scorer den henholdsvis 32 og 29 procent – vores egen anmelder var heller ikke begejstret.

Læs også: ’Warcraft’: Det menneskelige nærvær ryger i CGI-maksimalismen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af