Kanye vil stoppe streamingkrigen: Presser på for Tidal-salg til Apple

Kanye vil stoppe streamingkrigen: Presser på for Tidal-salg til Apple

I endnu en af sine famøse tweetstorms har Kanye West manet til fred mellem de store stridende parter i kampen om streamingmarkedet, Apple Music, Spotify og Tidal, som West selv er medejer af.

I en række tweets opfordrer han ledere af de forskellige tjenester som Tim Cook, Jimmy Iovine, Jay Z og slutteligt Daniel Ek fra Spotify om at sætte et samlet møde op med ham, fordi han mener beefen ødelægger musik-gamet – og det i sidste ende ud over »the kids«.

Hele svadaen kan læses her:

Jay Z selv har ikke udtalt sig om Kanyes ytringer, men rygterne om et salg af Tidal til Apple Music har svirret længe. West bærer ved til det bål, særligt med sætningen: »Apple give Jay his check for Tidal«. Det kan enten betyder, at West ved, at der finder forhandlinger sted eller at han bare har observeret rygterne som alle os andre.

Det er absolut ikke første gang, Kanye rækker hånden ud mod de store techmoguler. Sidst var det rettet mod blandt andre Mark Zuckerberg og Larry Page, der blev opfordret til at finansiere fremtidige Kanye West-visioner.

Læs også: Tidal, Apple Music, Deezer eller Spotify: Hvilken streamingtjeneste skal du vælge?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af