Twitter hader Taylor Swift og danser på hendes PR-grav med memes og festlige hashtags

Twitter hader Taylor Swift og danser på hendes PR-grav med memes og festlige hashtags

Spænd sikkerhedsbæltet, det her bliver en vild tur!

Okay, hvis du bare er nogenlunde aktiv på de sociale medier har du ikke kunnet undgå den seneste store beef mellem Taylor Swift og… ja, stort set alle. Juli har ikke været T-Swifts bedste PR-periode, selvom den da startede ud med sommeridyl og paparazzi-kærlighed.

Efter ikke blot én Twitterstorm men to, er Taylor Swift lige nu et af de mest negativt omtalte mennesker på nettet. Så lad os tage et kig på hvad de sidste par ugers kendis-intriger har bragt med sig:

Striden mellem Kanye West og Taylor Swift er gammel og velkendt, men hvis vi lægger den på hylden et øjeblik kan vi spole tilbage til Swifts første store PR-katastrofe denne måned – nemlig beef med ekskæreste Calvin Harris.

Sidste uge afslørede Taylor Swifts PR-hold at Calvin Harris’ kæmpehit ’This is What You Came For’ faktisk var skrevet af Taylor, under pseudonymet Nils Sjöberg. Calvin Harris var ikke glad for afsløringens tone, der antydede at Harris havde taget al æren. Så han tog til Twitter:

Calvin Harris’ rant fik rygtemøllen til at dreje i rekordfart, da han både kom ind på HiddleSwift (som mange mener er et separat PR-stunt) og den langvarige beef mellem Katy Perry og Taylor Swift. Som reaktion postede Katy Perry det her:

Internettet reagerede naturligvis også på Calvin Harris’ tweets og startede #TaylorSwiftIsOverParty. Joken bag hashtagget var selvfølgelig, at alle T-Swifts haters nu kunne mødes og holde en kæmpestor fest. Hurra for det.

Flodbølgen af festlige memes fortsætter i det nær uendelige. I mellemtiden er Taylor Swifts Instagram blevet spammet af kommentarer der består af slange-emoji. Get it? Hun er en slange, og er ikke til at stole på.

instasnake

Selv ekskæreste Harry Styles røg med på bølgen men slettede senere sin tweet.

Netop da man troede det ikke kunne blive vildere, kommer Kim Kardashian på banen med gårsdagens afsløring. Og internettet mister kollektivt deres shit og starter endnu en Twitterfest, #KimExposedTaylorParty.

Taylor Swift svarede så tilbage som offer og meldte ud, at hun ikke gider lege med mere.

På overraskende vis er hovedparten af Twitter enige om at hade Taylor Swift. Og hvis der er noget der forener et community er det had:

Læs også: Kim Kardashian West pryder Forbes’ forside efter milliardfortjeneste på mobilspil

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af