Fanreaktioner: ’Metal Gear Survive’ kæmper allerede for overlevelse

Fanreaktioner: ’Metal Gear Survive’ kæmper allerede for overlevelse

I går annoncerede spiludvikler Konami et nyt ’Metal Gear’-spil, og introducerede denne i form af spillets første trailer.

Vi bragte naturligvis nyheden og bemærkede, at spillet er den første fra Konami siden ophavsmand Hideo Kojima forlod holdet. Vores dækning sluttede af med et åbent spørgsmål om hvordan Konami mon ville færdes uden Kojima – det spørgsmål er allerede blevet besvarede af hundredvis af fans, og er: dårligt. Mega dårligt.

’Metal Gear Survive’ har fået en utrolig dårlig modtagelse på blot 24 timer. Se eksempelvis Forbes’ overskrifter; først anklager de Konami for at lave ’Survive’ udelukkende for pengenes skyld, kort efterfulgt af den hårde udmelding: Konami fatter slet ikke hvad serien går ud på. Bom.

Det er dog naturligvis seriens mange fans på YouTube og Twitter, der har gået voldsomt i flæsket på Konami og ’Survive’. Trailen har omtrent fire gange så mange dislikes som likes – knap 41.000 tommelfingre nedad.

MGS_vid_tally

Kommentarsporet er fyldt med fans der både er overrasket og sure over Konamis beslutning om at lave nyt ’Metal Gear’.

MGS_vid_comments

’Resident Evil’ dukker gang på gang op som sammenligning, og folk fatter simpelthen ikke hvorfor Konami ikke lavede ’Survival’ som standalone, helt urelaterede til ’Metal Gear’. (Nå jo, det var det der med de dersens penge…)

C4

Og Twitter, kæreste Twitter, har de kronende svinere og svedigste burns over dem alle:

Midt i kommentarkaoset og de mange Snake on fire GIFs er der god én stemme, der vover at trodse hadet:

Men mon ’Metal Gear Survive’ var hvad Kojima havde i tankerne, da han tweetede?
#whatwouldkojimado #forshame

Læs også: Kommentar: Efter mordtrusler – derfor gør spil-preorders dig til et hypemonster

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af