Nyt ‘Metal Gear’-multiplayerspil annonceret: Se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konami har netop offentliggjort en lidt kryptisk trailer til det næste spil i ‘Metal Gear’-rækken til Gamescom-konferencen i Tyskland. Det kommer til at hedde ‘Survive’ og bliver efter alt at dømme en tydelig afvigelse fra tidligere historiebundne spil i rækken.

I ‘Survive’ skal man som en flok soldater kæmpe mod zombie-lignende skikkelser, der dukker op i forskellige barske dimensioner, som er tilgængelige via ormehuller. Umiddelbart ser det ikke ud som om hovedpersonen fra de tidligere spil, Snake, indgår i ‘Survive’ som en spilbar karakter.

Elementer af stealth og multiplayer-combat er afgørende for gameplayet, hvor op til fire spillere skal forsøge at overleve i det barske miljø, de hvirvles ind i. Nye våben, såsom buen vi ser i traileren, bliver også en del af spillet, ifølge en pressemeddelelse fra Konami.

Spillet bliver det første fra Konami efter ophavsmanden til ‘Metal Gear’-serien, Hideo Kojima, forlod firmaet sidste år under megen dramatik.

For de, der er inde i tidslinjen, finder ‘Metal Gear: Survive’ sted efter ‘Metal Gear Solid V’-prologen ‘Ground Zeroes’, der udkom i 2014. Det er de sidste minutter af ‘Ground Zeroes’, der indleder traileren og tager over med åbningen af ormehullerne i himlen.

Interessant bliver det at se, hvordan Konami løfter arven efter Hideo Kojima. Der er i øjeblikket ingen udgivelsesdato på spillet.

Læs også: Det originale ‘Metal Gear Solid’ i knivskarp grafik ligner et spil, vi gerne spille

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af