Jonah Hill dropper tilsyneladende al presse i Frankrig efter upassende joke

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jonah Hill og Miles Teller er på tur rundt i verden for at promovere komediedramaet ‘War Dogs’, hvor de spiller to unge amerikanere, der lander en kontrakt på at levere våben til amerikanske allierede for 300 millioner dollar.

Det har blandt andet bragt dem forbi Frankrig, hvor de besøgte det satiriske program Le Grand Journal, hvor videoen herover stammer fra. I programmet laver vejr-presenteren Ornelle Fleury en lettere upassende joke med en umiddelbart meget perpleks Jonah Hill – husk at slå undertekster til.

Det er svært at vurdere Hills reaktion, men i kommentarsporet på YouTube falder ikke alene jokens grovhed brugere for brystet, men også at flere mener, at en mand ikke var sluppet afsted med at bruge samme joke. En del kan naturligvis også være tabt i oversættelsen, der om ikke andet føjer til situationens akavethed. Der er i al fald en vis bitterhed at spore i Hills afsluttende kommentar.

Uanset hvad, har har den upassende joke tilsyneladende nu ført til, at Jonah Hill har droppet al presse i Frankrig. Det skriver det franske medie BFMTV. Ornelle Fleury har efterfølgende undskyldt den akavede joke og forklaret, at hun gennem Jonah Hills film følte, at de var venner og havde samme humor, men at det ikke var tilfældet.

Læs også: Priceless: Leonardo DiCaprio tager røven på Jonah Hill på åben gade

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af