‘Stranger Things’-børnene tester deres 80’er-paratviden på Facebook Live

De fire børn fra ‘Stranger Things’ – og Nancy (Natalia Dyer) – var måske i stand til at fake, at de levede i 80’erne. Men i en Facebook Live-quiz i går viste der sig en del flere huller i deres paratviden om det dekadente årti. Alligevel er ræssonementet ret imponerende for de unge skuespillere.

Quizzen fandt sted hos Facebook, hvor omkring 345.000 så med. Udover den rendyrkede videnstest røber de fem nyklækkede stjerner også en del om deres forberedelse til serien. Blandt andet at de så en del 80’er-film for at forberede sig og hvilke afsnit, der var deres yndlings.

Caleb McLaughlin (Lucas) and Gaten Matarazzo (Dustin), Millie Brown (Eleven),  Noah Schnapp (Will) and

Læs også: Se Barbs tilbagevenden til ‘Stranger Things’ i hylende morsomt klip fra ‘The Tonight Show’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af