Snapchats nye kort-funktion kan afsløre folk i utroskab – og er et slaraffenland for stalkere

Snapchats nye kort-funktion kan afsløre folk i utroskab – og er et slaraffenland for stalkere

Snapchats seneste opdatering er en dristig (og potentielt farlig) én af slagsen, omend ret fascinerende. Ved at knibe sammen på kameraskærmen kommer du til Snap Map, hvor du – hvis du giver adgang til at bruge din placering – kan se din egen og andres Bitmoji, foruden vildtfremmedes Stories på et kort, for eksempel fra festivaler eller andre begivenheder. På den måde kan du se, hvor folk befandt sig sidst de åbnede Snapchat. Du kan også se, hvis der er flere af dine venner samme sted.

Og sidstnævnte har vist sig problematisk for de, der har svært ved at holde sig til én partner. Der er nemlig allerede forlydender om på Twitter, at nogen er blevet taget i utroskab takket være funktionen.

Andre har en lidt mere satirisk tilgang til det:

Og selvom tweetet herover er fake news, så er Snapchat efterhånden et gammelkendt instrument til at holde sidegeschæften åben. Og uanset hvor rent dit mel er, kan det hurtigt blive et privatlivsproblem på mange niveauer, at Snapchat afslører din placering. Tænk bare på sygedage, stalkere og surpriseparties.

I tilfældet utroskab er det dog svært ikke at være en lille smule skadefro, når moralen er så soleklar:

Inden koldsveden og paranoiaen spreder sig i dit kød, så er det en funktion, som du ganske tydeligt skal give Snapchat lov til at bruge.

Læs også: Snapchat Spectacles er nu tilgængelige i Danmark – de første automater landet i Europa

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af