Ny Snapchat-funktion sammensmelter Snaps fra koncerter til en helhedsoplevelse

Ny Snapchat-funktion sammensmelter Snaps fra koncerter til en helhedsoplevelse
Lorde på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Som en generel betragtning giver det ikke rigtig mening at optage koncerter med sin smartphone og slet ikke via Snapchat. For selvom de netop har udvidet muligheden for at optage i længere tid, så bliver lyden uanset hvad en spand hø.

Men Snapchat introducerer alligevel en funktion, der er ret interessant for koncertpublikummet. De kalder det Crowd Surf og det er grundlæggende set en algoritme, der ved hjælp af cues i lyden kan sammensætte snaps fra et bestemt nummer til en bestemt koncert til en slags multi-perspektivoptagelse. Crowd Surf-videoer vil blive vist i Snapchats Discover-fane.

Lorde var én af de første kunstnere, der blev udsat for Snapchats version af Crowd Surf til festivalen Outside Lands i San Francisco. Du kan se en kort forsmag på det her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er stadig kun i testfasen, men som seer er det alt andet lige en væsentligt forbedret oplevelse af koncerter, at man får et bedre sammenstykket billede af helheden.

Læs også: Snapchats nye kort-funktion kan afsløre folk i utroskab – og er et slaraffenland for stalkere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af