Ugens bedste sneaker-nyheder – Adidas’ 3D-printede sko i salg, Gosha Rubchinskiy og årets sidste NMD

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
k-swiss-aape

K-Swiss i BAPE-klæder

Det er 50 år siden, at K-Swiss sendte lædertennisskoen Classic 66 på gaden, og de fejrer de blandt andet nu med samarbejdet med BAPE’s undermærke AAPE. På skoen blandes BAPE’s genkendelige camouflagemønster med K-Swis’ lige så markante fem logostriber. Den koster 1.000 kroner hos Atmos i New York, men engelske END. skulle også få skoen på hylderne.


adidas_tubular-shadow

Yeezy-light i ruskind

Det er blot få uger siden, at Adidas introducerede deres nye model Tubular Shadow, der har mange ligheder med Yeezy Boost 350. Nu er skoen landet i en triple black-version i ruskind. Den koster 999 kr. hos Adidas.


umbro

Eksklusive Umbro

Det er det sydcaliforniske streetwear-brand CLSC, der sammen med Umbro har lavet den monokrome colorway af indendørsfodboldskoen, El Rey. Nubucklæder på pløsen og ruskind på overdelen er med til at give skoen sit eksklusive look. Den koster 999 kr. hos Caliroots.

Annonce

vans

Vans fejrer hanens år

I slutningen af januar bliver det hanens år i Kina, og i den forbindelse har Vans fået den Shanghai-baserede designer Kim Kiroic til at lave seks silhuetter. En skulle for eksempel efterligne blødheden af en pjusket kylling, mens den hvide slip-on imiterer en hanekam.

Kollektionen er blevet lanceret i går, men skulle få en bredere release den 20. december.


Nye Air Force 1

De seneste par uger har vi set eksempler på nogle af de kommende collabs, som næste år skal være med til at markere 35 årsjubilæet for Nike-modellen. I denne uge er der nye bud på den mellemhøje støvleversion.

nike-air-force-1-ultra-flyknit
Flyknit-varianten er landet i en stilren, grå colorway, som koster 1.020 kroner hos JD Sports.

nike-air-force-1-ultraforce
Så er der mere nyt under solen med Air Force 1 UltraForce Mid, der er en letvægtsversion af den kendte model med sokkedesign og stropper til at komme let i skoen. Modellen skulle komme til salg i den kommende uge.


kith-adidas

Kith til vinterkulden

Ronnie Fieg er en mester i samarbejdets kunst. Det beviser Kith-bagmanden igen og igen – også nu hvor han har lavet en Aspen Collection i samarbejde med blandt andre Timberland, Columbia og Adidas. Kollektionen er primært skabt til skifolk og inkluderer blandt andet snowboard-bindinger.

Men Fieg giver også et bud på Adidas’ Trail Boost-model med blandt andet fine lyserøde detaljer. Mens resten af kollektionen blev sat til salg online fredag aften, så er den terrængående sneaker mærkeligt nok ikke kommet i handlen endnu.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

futurecraft_3drunner

Adidas sendte 3D-printet sko på markedet

Tidligere i år snakkede vi med Adidas-repræsentanter om den sko, der nu har fået navnet 3D Runner. Dengang håbede de, at få den 3D-printede sneaker i butikkerne i år, og det nåede Adidas lige, da skoen ramte udvalgte steder i løbet af ugen.

Det var dog en meget begrænset release med få byer involveret. Skoen blev solgt for 2.150 kroner til få heldige i New York, Tokyo og London, og mon ikke resten af os får muligheden næste år?


Puma_size

Retro-vibes hos Puma

Den engelske butik Size?, der også findes i Danmark, har fået lov til at gå i Pumas arkiver for at genoplive Whirlwind- og Easy Rider-modellerne. De har begge markant nubrede såler, der går op i hælen – og i snuden på Whirlwind’en.

Modellerns sælges altså eksklusivt hos Size? For 530 kroner for Whirlwind-modellen, mens en Easy Rider koster 575 kroner.


nike_vachetta-pack
Annonce

Nike elsker uld og læder

Vi har tidligere peget på vinterens mange uldsneakers, og Nike er ikke færdig med at bruge materialet. Nu har sportsgiganten nemlig lavet nye versioner af Huarache Run Ultra SE, Juvenate SE og Cortez Ultra SE, der også inkorporere Nikes forkærlighed for detaljer i vachetta-læder. Resultaterne er flotte og til salg hos blandt andre Mate.


sneakersnstuff-asics-gel-lyte-v

Asics tager i skoven

Den svenske sneakerbutik Sneakersnstuff har – som mange andre i år – sat sit præg på Asics’ populære GEL-Lyte III og V (der også var blandt vores guide til årets bedste sneaker-modeller, der stadig er til at få fingre i). De to colorways kommer begge med gummisåler og koster 1.199 kr. hos Sneakersnstuff.


Flere Off-White-sneakers

For to uger siden teasede Virgil Abloh et Air Force 1-collab, og nu har han ingen brugt Instagram til at vise en kommende sneaker. Denne gang er det en Off-White-model, der åbenbart får navnet Diagonal, hvilket passer godt til brandets varemærkestriber.


adidas-originals-nmdr1-tri-color
Annonce

Årets sidste NMD

Det kan godt være, at vi bliver nødt til at vente til januar, før den originale colorway af NMD’en bliver genudgivet, men Adidas sørger alligevel for, at vi kan råde lidt rødt, hvidt og sort på fødderne, hvis der er penge tilbage efter julen. Den 26. december slipper de nemlig to nye _R1-colorways under titlen ‘Tri-Color’ med en rød, blå og sort stribe.

adidas-originals-nmdr1-tri-color2
Herhjemme kommer de blandt andet til salg hos Naked og Støy.


gosha-rubchinskiy_superga

Gosha Rubchinskiy er mere nostalgisk

Han har allerede haft en finger med i spillet i revitaliseringen af retrosportsmærker som Fila og Sergio Tacchini, og nu tager den russiske designer fat i Superga, som han har lavet både en almindelig og hi-top sneaker med. De kan forudbestilles nu hos KM20, der også sælger resten af Rubchinskiys SS17-kollektion. Den lave model koster 1.235 kroner, mens hi-toppen koster 1.295 kroner.

Læs også: Årets ti bedste sneaker-modeller, som du stadig kan få fingre i

Advertisement