Han Kjøbenhavn klipper og klistre igen Puma-sneakers

Han Kjøbenhavn klipper og klistre igen Puma-sneakers
Han Kjøbenhavn x Puma Clyde Platform

Da Han Kjøbenhavn sidste år lancerede et større samarbejde med Puma, der både inkluderede tøj og sneakers, stod det klart, at det var starten på et længerevarende samarbejde, hvilket kun gjorde det endnu stærkere for det danske brand.

Nu er parterne så klar med fortsættelsen, der igen inkluderer en minitøjkollektion samt flere sneakers. Umiddelbart tager Han Kjøbenhavn igen sin blanding af noget råt og klassisk med ind i samarbejdet, så t-shirts og trøjer har en hårdt, fotokopieret print, mens et par joggingbukser og en frakke bruger de klassiske nålestriber.

Det er dog de fem sneaker-modeller, som stjæler opmærksomheden. De arbejder videre på det dekonstruktionstema, som der også var lidt af i den første del – og i Han Kjøbenhavns Airwalk-samarbejde – hvor tydelige syninger og et patchworkdesign er en del af looket.

Han Kjøbenhavn x Puma Netfit

Sponsoreret indhold
Københavns underjordiske metrobyggeri eksploderer
… og tre mennesker er fanget under jorden. Se Rasmus Kloster Bros hårrejsende intense katastrofe-thriller: ‘Cutterhead’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures

Denne gang har designeren Jannik Wikkelsø Davidsen og co. givet deres bud på modellerne Suede, Court Platform, Tsugi Netfit, Tsugi Mi og Abyss samt Leadcat-sandalen, hvor det især er Court Platform og Tsugi Netfit, der stikker ud med deres dekonstruerede looks.

Han Kjøbenhavn x Puma Suede

Kollektionen lanceres den 24. marts, hvor den skulle komme til salg i Han Kjøbenhavns egne butikker og online.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – sålhybrider, glimtende New Balance og Nakeds Adidas-collab

Han Kjøbenhavn x Puma Tsugi Mi

Han Kjøbenhavn x Puma Abyss

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli

Han Kjøbenhavn x Puma Leadcat
Sponsoreret indhold