Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Seks helt nye album du skal høre i dag

Seks helt nye album du skal høre i dag
Charli XCX.
Foto: Olivia Malone
Vi guider til ugens vigtigste nye udgivelser fra ind- og udland.

1. Laura Marling ‘Semper Femina’

På 2015’s ‘Short Movie’ trådte Laura Marling for alvor ud af sine forbilleders skygger med sit helt eget take på folk noir. Nu er tiden kommet til den britiske singer/songwriters sjette soloalbum, hvor hun skal prøve at fortsætte den gode stime.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


2. AV AV AV ‘Everything Is True’

Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad må holde tungen lige i munden for at forene deres talenter i electro-trioen AV AV AV. Men det virker i den grad på gruppens anden ep, der endda har Jacob Bellens som vokalgæst.

Læs vores anmeldelse HER.

Hør ep’en på Spotify HER.

Hør ep’en på Apple Music HER.


CharliXCX

3. Charli XCX ‘Number 1 Angel’

Hendes tredje studiealbum er også på vej, men i mellemtiden har Charli XCX nu sluppet mixtapet ‘Number 1 Angel’ med blandt andet Mø som gæst på ‘Pull Up’. Briten gør sit for at skubbe tyggegummipoppen i avantgardistiske retninger og fortsætter sit arbejde med fremsynede producere fra holdet omkring pladeselskabet PC Music.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
En præst, en gangster og en kultleder går ind på et hotel
… og deres mørke, mystiske hemmeligheder smuldrer i den stjernespækkede thriller ‘Bad Times at the El Royale’. Find spilletider og billetter her.
Nordisk Film

4. Chinah ‘Hints’

En rost debut-ep, masser af koncerter og til slut prisen som P3 Talentet til P3 Guld. Chinah havde et fantastisk 2016 og følger nu op med ep nummer to, som for alvor skal være med til at åbne dørene internationalt for den danske poptrio.

Læs vores anmeldelse HER.

Hør ep’en på Spotify HER.

Hør ep’en på Apple Music HER.


5. Turbolens ‘Tro, håb & kærlighed’

I 2015 valgte guitarist Bo Madsen at forlade Mew efter 20 år i bandet med sine barndomsvenner – endda lige inden bandets optræden på Orange Scene. I mellemtiden har Madsen fyret den af som kunstner, men nu er han tilbage ved musikken på en ep (på dansk!), der er lavet i samarbejde med 5.-8.-klasses elever fra Bernadotteskolen, hvor Mew-medlemmerne mødtes i tidernes morgen.

Læs vores anmeldelse HER.

Hør ep’en på Spotify HER.

Hør ep’en på Apple Music HER.


6. The Shins ‘Heartworms’

Indierockheltene (især i midten af 00’erne) fra Portland er tilbage med inderlige James Mercer i front og deres første album i fem år. Er tiden løbet fra dem? Lyt og døm selv.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.

Advertisement